Een collage met foto’s, dia’s en filmpjes die tijdens de Rotterdamse Zoldervondsten bijeenkomsten in Pendrecht, Kralingen West en Prins Alexander Polder werden aangeleverd en door ons werden gedigitaliseerd. Foto’s over de bouw van de metro, filmpjes vanuit een kabelbaan tijdens C70 en unieke filmbeelden van Kralingen West. De druk bezochte bijeenkomsten werden samen met de cultuurscouts van Cultuur Concreet georganiseerd. Uniek materiaal werd overgedragen aan het Stadsarchief Rotterdam. Zodat dit materiaal onder goede omstandigheden voor de eeuwigheid bewaard kan gaan worden. Met dank aan alle vrijwilligers. Stichting DIG IT UP is tevreden over het resultaat en voornemens het format toe te passen op zoveel mogelijk door de stichting te ontwikkelen en coproduceren projecten. Mocht u nog beeldmateriaal hebben wees vrij om contact op te nemen met ons op info@rottop.nl Muzikant Jos Valster van onder andere de Wederopbouw Revue voegde aan de beelden muziek toe.

1 Reactie

Geef een reactie

help-hint.png
Wilt u reageren? Hebt u aanvullende informatie op onze berichten? Heeft u een mening? Heeft u zelf beeldmateriaal? Vul ons reactieformulier in. Uw reactie wordt zichtbaar gemaakt op de site met uw naam zonder uw emailadres.
 

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment