Teddy is een muzikant/zanger die begin jaren zestig uit Suriname naar Rotterdam kwam. Hij runde een pension en een bar waar Rotterdamse artistiekelingen als Cor Vaandrager kwamen. In de voormalige Sint Josephkerk op de West Kruiskade, waar nu De Leeuwenhoek van Humanitas is gevestigd, begon hij De Tempel met winkeltjes waar je wierrook en gebatikte t-shirts kon kopen en de disco Buddha. Wie kan ons in contact met hem of zijn kinderen brengen?

Gyz La Rivière schreef op verzoek van DIG IT UP een artikel over Teddy Treurniet. Lees hier meer

De opnames van het Polygoon Journaal over de Tempel:

Teddy trad als zanger op bij de eerste uitzending van het legendarische VPRO programma Hoepla met Phil Bloom.

playphilbloom
=

1 Reactie

Geef een reactie

help-hint.png
Wilt u reageren? Hebt u aanvullende informatie op onze berichten? Heeft u een mening? Heeft u zelf beeldmateriaal? Vul ons reactieformulier in. Uw reactie wordt zichtbaar gemaakt op de site met uw naam zonder uw emailadres.
 

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment